Pa de pessic:
Ingredients:
• 3 ous grossos
• 80g de farina
• 20g de cacau en pols
• 100g de sucre
• Ratlladura de llimona
• 1 Sobre de LLevat Químic.
Preparació:
Batre els ous amb el sucre.
Incorporar la farina, el llevat i el cacau tamisats amb moviments suaus. Afegir la ratlladura de llimona.
Abocar la barreja dins un motlle untat d´oli i coure-ho 25 minuts a 180º, amb el forn pre escalfat.
Almívar:
Ingredients:
• 100ml d’aigua
• 100g de sucre
• Unes gotes de suc de llimona
Preparació:
Posar tots els ingredients en un cassó al foc.
Arrencar el bull i deixar coure uns 3 minuts. Reservar.
Cobertura:
Ingredients:
• 150ml de nata líquida
• 150g de xocolata de cobertura
• 75g de mantega
Preparació:
Escalfar la nata líquida. Quan arrenqui el bull abocar-la sobre la xocolata trossejada i la mantega a trossets. Esperar 2 minuts i barrejar bé fins a obtenir una mescla homogènia. Mantenir-la calenta en un bany Maria fins el moment d’utilitzar.
Trufa
Ingredients:
• 40g de xocolata al 70%
• 200g de nata per muntar
• 20g de sucre
Preparació:
Trossejar la xocolata. Escalfar la nata amb el sucre i barrejar fins que es dissolgui el sucre. Abocar la nata calenta sobre la xocolata trossejada i remenar bé fins que es fongui tota la xocolata. Deixar refredar a la nevera, millor d’un dia per l’altre. Muntar com si fos nata muntada.
Muntatge:
Ingredients:
• 150g de melmelada de maduixa
• Galetets Maria i llet.
• Fideus de xocolata
• Per decorar: cireres, fruita confitada, ous de xocolata, plomes, pollets…
Preparació:
Tallar el pa de pessic per la meitat.
Mullar amb almívar les dos meitats.
Escampar la melmelada per sobre de la base i cobrir amb una capa de galetes Maria mullades amb llet.
Escampar la trufa per sobre i cobrir amb l´altre meitat
Cobrir tota la mona amb la cobertura de xocolata, deixant que caigui pels costats fins que quedin totes les parets ben cobertes.
Allisar bé la part superior i enganxar els fideus de xocolata per tot el voltant.
Adornar amb els ous de xocolata, les plomes, lacasitos, …
Deliciosa!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario